mandag den 9. maj 2011

Den 9 Maj.

Vi har idag været på besøg i Jennumparkens børnehave og børnehaven Glentevej sammen med Anne i DKK. Hvor det overordnede tema var om UDVIKLING, DELTAGELSE, DEMOKRATI har vi fokus på, hvordan det inkluderende arbejde med sprog i børnehaven eksemplarisk kan finde sted. Det sker for eksempel gennem fokus på sprog i hverdagens rutiner, mødet med skriftsprog og dialogisk læsning. De to steder, vi besøgte er omtales af flere fagpersoner som særligt fortræffelige og de løser opgaven på deres egen måde. Det var det, vi se og køre om idag.
Det var en meget inspirerende dag, utrolig spænden og se og hør om og mange gode ideer og input til vores DKK eksamens opgave, men mit hovedet var også fyldt helt op da vi var færdig med vores sidste besøg kl.14 men en rigtig god dag.

2 kommentarer:

  1. Hej Lene! Ja det var en god dag, godt set at sætte det i sammenhængen med tema 4`s fokus på udvikling, deltagelse og demokrati.
    Hilsen Sonja

    SvarSlet
  2. Hej Lene

    Jeg havde set frem til at læse din besvarelse af studiespørgsmålene om teorien handlekompetence af Bjarne Bruun Jensen, jeg vil opfordre sig til at skrive din besvarelse her på bloggen ligesom mange fine indlæg du har om SKB emner. jeg synes også det kan være interessant at læse noget om det du arbejder med i pædagogik og DKK nu, du har tidligere skrevet om Summerhill og sprogstimulering arbejder du stadig med dette?
    Hilsen
    Susanne

    SvarSlet